//Das steckt hinter dem geplatzten Deal bei “Höhle der Löwen”

Das steckt hinter dem geplatzten Deal bei “Höhle der Löwen”

BONN. Im vergangenen November ging es bei der Show “Höhle der Löwen” um einen lukrativen Deal. Die Investoren waren begeistert. Nun ist bekannt geworden, dass alles nur ein Fake war

 

Het zou een belangrijke deal moeten zijn voor de investeerders van de VOX-show “Cave of the Lions”: vijf mannen uit Denemarken presenteerden een app die voedselverspilling zou moeten verminderen.

In de vorige uitzending hadden de oprichters uit het buurland grote belangstelling van alle vijf investeerders. Voor de eerste keer was een deal in de miljoenen voltooid. Dit gebeurde echter niet na de show. De deal was niet langer ideaal, volgens een woordvoerster, zoals het nieuwsportaal t-online.de aankondigde.

Nu bleek echter dat de mannen het programma alleen wilden gebruiken als gratis reclame en platform. Haar strategie werkte. Dienovereenkomstig bereikte de aflevering 3,13 miljoen het op één na hoogste publiek van het hele seizoen.